Kurser

Email: iyfdkk@gmail.com

IYENGAR YOGA

FORENINGEN DANMARK (IYFDK)

Kurser og events

Ønsker du at annoncer et kursus eller workshop her på siden - læs mere her

Generalforsamling 2018 og årlige kursus - 2-4 marts 2018 med Gabriella Giubilaro, Italien

Foreninges årlige kursus, der afholdes i forbindelse med den ordinære generalforsamlingen løber af stablen 2-4 marts 2018 på BKS Iyengar Yoga Center, Peblinge Dossering 6 i København.

 

Den ”officielle” indkaldelse til selve generalforsamlingen og information om tilmelding til kurset mm. udsendes til medlemmerne med nyhedsbrevet i december.

 

Reservere datoerne allerede nu ! og glæd dig til at vi kan byde velkommen til gæstelærer Gabriella Giubilaro, Italien. Gabriella er en utrolig inspirerende lærer, der med god energi, humor og grundighed deler ud af sine mange års erfaring med Iyengar Yoga.

 

Sidst hun underviste i Danmark var tilbage i 2012 i forbindelse med generalforsamlingen.

 

Du kan læse mere om hendes eget yogacenter i Firenze hvor hun også uddanner Iyengar yogalærerer på www.istitutoiyengaryogafirenze.it

Foreløbig information - workshop med Abhijata Sridhar fra Pune - Kristihimmelfartsdagene 2018

 

Fra den svenske Iyengar yoga forening har vi erfaret at Abhijata fra Pune er inviteret til Sverige i 2018. Abhijata påtænker en rundreje i europæiske lande og det ser i øjeblikket ud til at Sverige og de øvrige nordiske lande får Kristihimmelfartsferien - dv.s 10-13 maj. Det er ikke bekræftet endnu men er du interesseret så hold datoerne fri for denne store event. Denne information opdateres straks vi ved mere.

Copyright @ All Rights Reserved