Medlemssektion

Email: iyfdkk@gmail.com

IYENGAR YOGA

FORENINGEN DANMARK (IYFDK)

Medlemssektion

Adgang til at rette medlemsdata

 

Du kan få adgang til at rette din stamdata i foreningens medlemssystem Foreninglet. Adgangskode er din email adresse. Klik her for at få adgang til medlemssystemet.

 

(Har du glemt dit password kan du på logon siden, du kommer til, klikke du på "glemt kodeord" og du vil få tilsendt et password på email).

 

Adgang til side med information kun for medlemmer.

Når du logger ind i medlemsystemet Foreninglet med dit eget brugernavn og password som beskrevet ovenfor får du også adgang til at se brugernavn og adgangskode til en side med oplysninger kun for medlemmer. Adgangskoden vil skifte fra tid til anden og kan altså findes ved at logge ind i medlemsystemet.

 

Siden for medlemmer indeholder bl.a. link til referater fra generalforsamlingerne,

retningslinier, link til tidligere nyhedsbreve og adgang til download af CM logo samt foreningens billeder mm.

 

Har du allerede været logget ind én gang og eventuelt gemt kodeord i browseren eller kan du huske brugernavn og password fra sidst du kiggede ind kan du linke til medlemssiden direkte her: www.iyengaryogaorg.dk/intern

 

BEMÆRK: Når du er kommet ind på medlemssiden vil du første gang du klikker på en link på den interne side (f.eks. til et tidligere nyhedsbrev) ligeledes blive bedt om brugernavn og password og skal altså taste det igen, men så behøves det ikke til de næste links du klikker på.

 

Hvorfor er det ikke samme brugernavn og password til medlemssystem og den interne side på hjemmesiden

Integration mellem medlemssystemet Foreninglet og adgang til medlemssider i hjemmesideprogrammet, kan desværre ikke i øjeblikke styres via samme login.

 

Copyright @ All Rights Reserved