Kurser

Email: iyfdkk@gmail.com


IYENGAR YOGA

FORENINGEN DANMARK (IYFDK)

Kurser og events

Ønsker du at annoncer et kursus eller workshop her på siden - læs mere her

Online fordybelse og inspiration med Sheila Haswell

d. 28. og 29. november 2020
For certificerede Iyengar Yoga Lærere


I IYFDK glæder vi os til at invitere alle vores certificerede lærere på et online weekendkursus, med Sheila Haswell, (Senior Intermediate level 3), fra High Wycombe, London.


Temaet for weekenden tager udgangspunkt i vores asana-lister fra den nye manual fra Pune, og er ment som inspiration til hvordan du kan arbejde henimod en dybere forståelse af de forskellige asanas på dit nuværende og dit næste niveau.


Sheila har undervist i Iyengar Yoga siden 1980 og er certificeret Senior Intermediate level 3 siden 2000. Siden 1987, efter at have født sit tredje barn, har hun uafbrudt undervist i Iyengar Yoga, uddannet lærere og arbejdet for udbredelsen af Iyengar Yoga i England. Sheilas mor, Lillian Biggs, som nogle af jer kender, var Sheilas lærer frem til 2005, hvor hun gik bort. Sheila har, udover en kæmpe erfaring hun frit deler ud af, også en stor varme og dejlig humor med i hendes undervisning.


Sheila tilbyder regelmæssigt syllabus-workshops i sin Yoga Shala i High Wycombe, hvor hun underviser i Junior og Senior pensum, det som nu hedder level 2 og level 3. Bestyrelsen og TU har inviteret Sheila til Danmark for at undervise disse Syllabus-workshops til lærerne i den danske forening, men set i lyset af corona, vælger vi nu at tilbyde den første online.

Vi håber at mange af jer har tid og lyst til at være med!


Hvem:
Alle certificerede Iyengar Yogalærere kan deltage i hele weekenden.

Hvornår:
I weekenden d 28 og 29 november.

Lørdag kl 10.00-13.00: Udforskning af Asanas, level 1-2

Lørdag kl 13.30-14.30: Udvikling af undervisning fra et niveau til det næste, en snak med praktiske indfald.
Søndag kl 10.00-13.00: Udforskning af Asanas, level 2-3

Hvordan:
Du får et link til zoom tilsendt. Du behøver ikke at downloade zoom for at deltage. Du vil efterfølgende få et link til optagelserne, som du har adgang til i 3 dage.


Pris:
DKr. 500 for danske certificerede Iyengar Yogalærere. Foreningen giver et tilskud på kr 200.
DKr. 700 for certificerede Iyengar Yogalærere fra andre lande.

Yoga & The Psycho-Spiritual Theory Of The Gunas
En online Yoga-filosofi og Iyengar Yoga-Workshop med Gitte Bechsgaard og Sheila Haswell.

Lørdag og Søndag d. 17. og 18. oktober 2020

I din egen stue

Hvis du har lyst til at lære om filosofien bag din Yoga, og forbinde din fysiske asana-praksis med den traditionelle viden som er fundamentet for Iyengar Yoga, så får du alletiders mulighed d 17-18 oktober. 

I samarbejde med Leela Grethe Hansen fra Gøteborgs Yoga Centrum, og Gitte Bechsgaard og Sheila Haswell inviteres du til et online weekend kursus i Iyengar Yoga og filosofien bag, med udgangspunkt i Patanjalis Yoga Sutras. 


Gitte Bechsgaard vil undervise i Yogaens mange forskellige betydninger og bl.a beskrive den renselsesproces som din yogapraksis er. Du vil bl.a høre om de tre Gunaer, og hvordan viden om deres indvirkning på dig, kropsligt, emotionelt og intellektuelt, kan være et kraftfuldt redskab til at skabe balance, ro, energi og styrke i dit liv. 


I Iyengar Yoga-undervisningen med Sheila Haswell, vil du opleve hvordan du rent praktisk kan integrere den viden i din Yoga-praksis, så filosofien bag yogaen bliver omsat til redskaber du kan bruge i din daglige praksis. 

Gitte og Sheila's undervisning bygger på en årelang erfaring, de har tilsammen en kolossal stor viden, som de gør umiddelbart vedkommende og genkendelig, så du kan integrere den i dit daglige liv.


Eneste forudsætning er en interesse for Iyengar Yoga og Yoga-filosofi.


Pris kr 950 SEK. Lørdag og Søndag d 17-18 Oktober kl 10-12 og 12.30-14.30


Læs mere og tilmeld dig hos Leela Grethe Hansen, Yoga Centrum Gøteborg 

https://yogacentrum.com/workshop-yogafilosofi/