Kurser

Email: iyfdkk@gmail.com


IYENGAR YOGA

FORENINGEN DANMARK (IYFDK)

Kurser og events

Ønsker du at annoncer et kursus eller workshop her på siden - læs mere her

Online fordybelse og inspiration med Sheila Haswell

d. 28. og 29. november 2020
For certificerede Iyengar Yoga Lærere


I IYFDK glæder vi os til at invitere alle vores certificerede lærere på et online weekendkursus, med Sheila Haswell, (Senior Intermediate level 3), fra High Wycombe, London.


Temaet for weekenden tager udgangspunkt i vores asana-lister fra den nye manual fra Pune, og er ment som inspiration til hvordan du kan arbejde henimod en dybere forståelse af de forskellige asanas på dit nuværende og dit næste niveau.


Sheila har undervist i Iyengar Yoga siden 1980 og er certificeret Senior Intermediate level 3 siden 2000. Siden 1987, efter at have født sit tredje barn, har hun uafbrudt undervist i Iyengar Yoga, uddannet lærere og arbejdet for udbredelsen af Iyengar Yoga i England. Sheilas mor, Lillian Biggs, som nogle af jer kender, var Sheilas lærer frem til 2005, hvor hun gik bort. Sheila har, udover en kæmpe erfaring hun frit deler ud af, også en stor varme og dejlig humor med i hendes undervisning.


Sheila tilbyder regelmæssigt syllabus-workshops i sin Yoga Shala i High Wycombe, hvor hun underviser i Junior og Senior pensum, det som nu hedder level 2 og level 3. Bestyrelsen og TU har inviteret Sheila til Danmark for at undervise disse Syllabus-workshops til lærerne i den danske forening, men set i lyset af corona, vælger vi nu at tilbyde den første online.

Vi håber at mange af jer har tid og lyst til at være med!


Hvem:
Alle certificerede Iyengar Yogalærere kan deltage i hele weekenden.

Hvornår:
I weekenden d 28 og 29 november.

Lørdag kl 10.00-13.00: Udforskning af Asanas, level 1-2

Lørdag kl 13.30-14.30: Udvikling af undervisning fra et niveau til det næste, en snak med praktiske indfald.
Søndag kl 10.00-13.00: Udforskning af Asanas, level 2-3

Hvordan:
Du får et link til zoom tilsendt. Du behøver ikke at downloade zoom for at deltage. Du vil efterfølgende få et link til optagelserne, som du har adgang til i 8 dage.


Pris:
DKr. 500 for danske certificerede Iyengar Yogalærere. Foreningen giver et tilskud på kr 200.
DKr. 700 for certificerede Iyengar Yogalærere fra andre lande.