Eksamen

Eksamen

Eksamen arrangeres af Iyengar Yoga Foreningen Danmark (IYFDK) og følger de internationale regler indenfor IYENGAR® yoga. Det er Teknisk Udvalg der står for den praktiske tilrettelæggelse af eksamen.


Der findes følgende certificeringsniveauer i IYENGAR® yoga:


Level 1 (tidligere Introductory Level I & II)

Level 2 (tidligere Intermediate Junior Levels I & II)

Level 3 (tidligere Junior level III & Intermediate Senior Levels I, II og III)

Level 4 (Advanced Junior Levels I, II og III)

(tidligere advanced Senior Levels I og II er ikke angivet) 


Tilmelding til eksamen og eksamensdatoer

Teknisk udvalg orienterer løbende om fremtidige eksamener. Du tilmelder dig eksamen ved at sende den udfyldte tilmeldingsformularer (assessment application OG Mentor declaration) til Teknisk Udvalg samt indbetale 2000 kr. i eksamensgebyr. Der bliver fra gang til gang oprettet en betalingslink i Nemtilmeld.


Du finder tilmeldingsformularne her:

Assessment-application

Mentor declaration


HUSK: Din tilmelding er kun gyldig når du har indbetalt eksamensgebyr og Teknisk Udvalg har modtaget din tilmeldingsformular og deklarationen fra din mentor.


Tilmeldingsformularen sendes på email til Teknisk udvalg på email: 

teknisk-udvalg@iyengaryogaorg.dk


Framelding til eksamen grundet sygdom giver ved fremsendelse af lægeerklæring ret til at overføre eksamensgebyret til næstkommende eksamen.


Har du spørgsmpl så skriv til Teknisk Udvalg på: teknisk-udvalg@iyengaryogaorg.dk


Kan man gå til eksamen i et andet land?

Du skal så vidt muligt gå til assessment i dit eget land. IYFDK samarbejder med foreningerne i andre lande blandt andet Sverige, og er der en nært forestående planlagt eksamensdato f.eks. i Sverige kan du ansøge om at gå op der. Du skal inden du kontakter et andet lands Eksamenskomite have godkendt at gå til eksamen i udlandet af IYFDK. Du skal anvende den almindelige tilmeldingsformular og Teknisk Udvalg vil efter behandling af din tilmelding sende dig et brev/mail med tilladelse til gå til eksamen i udlandet. Herefter skal du selv sende en eksamenstilmelding til den udenlandske forening og medsende godkendelsen fra IYFDK.


HUSK at du ligeledes efter eksamen skal melde tilbage til IYFDK om resultatet og medsende dokumentation således at IYFDK kan udstede et lærercertifikat svarende til det beståede niveau og opdatere oplysningerne i vores medlemsdatabase.


Du finder en formular til dokumentation for eksamen taget i udlandet her.


Kommende assessments:

Info følger_____________________________