Om IYFDK

Om Iyengar Yoga foreningen Danmark


Iyengar Yoga Foreningen Danmark er en non-profit organisation og en landsdækkende sammenslutning af Iyengar® Yoga lærere i Danmark, IYFDK, stiftet i 1999.


Vi er tilknyttet "Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute" (RIMYI) i Pune, Indien og vores internationale præsident er Geeta & Prashant Iyengar, datter og søn af Sri Yogacharya BKS. Iyengar.

 

Vi arbejder for at:

  1. Udbrede Iyengar® Yogaen i Danmark.
  2. Fastholde den standard i undervisningen, som er fastsat af BKS Iyengar.
  3. Gennemføre kurser for medlemmer og andre interesserede.
  4. Arrangere træning for lærere for at fremme udviklingen af yoga, den personlige udvikling og udveksling af erfaringer.
  5. Udbrede kendskab til Iyengar Yoga gennem artikler internt i foreningen samt gennem foredrag, artikler o. lign.
  6. Holde regelmæssig kontakt med RIMYI og det internationale netværk af Iyengar Yoga lærere samt være bindeled til RIMYI ved tilmelding til kurser i Indien arrangeret af RIMYI
  7.  Iyengar Yoga Foreningen Danmark afholder desuden eksamen for Iyengar yogalærer aspiranter og udfærdiger lærercertifikater efter bestået eksamen samt i forbindelse med den løbende videre uddannelse. Du kan lære mere om uddannelsen til Iyengar® Yoga Lærer og adgangskrav under menupunktet "Uddannelse".
  8. Sidst en ikke mindst oplyser vi medlemmer om kurser, workshop og andre arrangementer og afholder den årlige generalforsamling med workshop.