Medlemssektion

Medlemssektion

Adgang til at rette medlemsdata


Du kan få adgang til at rette dine stamdata i foreningens medlemssystem Foreninglet. Login siden ser ud som vist her ved siden af. Login er din email adresse.


Klik her for at få adgang til medlemssystemet


(Har du ikke dit kodeord kan du på login siden, du kommer til klikke på "glemt kodeord" og du vil få tilsendt et kodeord på email forudsat at du er aktivt medlem af foreningen og at vi har den rigtige email registreret).


Adgang til side med information kun for medlemmer

Når du logger ind i medlemsystemet Foreninglet med dit eget login og kodeord som beskrevet ovenfor får du også adgang til at se brugernavn og adgangskode til en side her på hjemmesiden med oplysninger kun for medlemmer. Adgangskoden vil skifte fra tid til anden og kan altså findes ved at logge ind i medlemsystemet.


Siden for medlemmer indeholder bl.a. link til referater fra generalforsamlingerne,

retningslinier, link til tidligere nyhedsbreve og adgang til download af CM logo samt foreningens billeder mm.


Har du allerede været logget ind én gang og eventuelt gemt kodeord i browseren eller kan du huske brugernavn og password fra sidst du kiggede ind kan du linke til medlemssiden direkte her:


www.iyengaryogaorg.dk/intern


BEMÆRK: Når du er kommet ind på medlemssiden vil du første gang du klikker på en link på den interne side (f.eks. til et tidligere nyhedsbrev) ligeledes blive bedt om brugernavn og password og skal altså taste det igen, men så behøves det ikke til de næste links du klikker på.


Hvorfor er det ikke samme brugernavn og password til medlemssystem og den interne side på hjemmesiden

Integration mellem medlemssystemet Foreninglet og adgang til medlemssider i hjemmesideprogrammet, kan desværre ikke i øjeblikke styres via samme login.